Stani na Styku – Poliklinika Bagatin

Stani na Styku – Poliklinika Bagatin

Kada odlučiš promijeniti neke prehrambene navike ili poželiš poraditi na svojem tijelu, prvo i osnovno što utvrdiš jest što točno želiš promijeniti odnosno na čemu želiš poraditi. Da bi planirao cilj, potrebno je znati s kojeg mjesta krećeš, zar ne?! Dobra startna pozicija za to nalazi se u Poliklinici Bagatin. Točnije kod Petre. Točnije na Styku. Zašto baš Bagatin? Zato jer ga oni jedini imaju u ponudi u Hrvatskoj. Zašto baš Petra? Jer je Petra nutricionistkinja koja će ti napraviti mjerenja i složiti prehranu i dati još hrpu savjeta. Zašto baš Styku i što je Styku uopće? Styku je cool. Za početak. Staneš na njega i vrtiš se 30 sekundi 360stupnjeva, a on ti izbaci hrpu podataka o tvojem tijelu. Bagatini su to malo ljepše složili pa opis Styku zvuči ovako: “Styku je revolucionarni 3D skener koji pruža stvaran prikaz tijela, detaljan sastav tijela i podatke mjerenja pojedinaca. Stvara izuzetno točan 3D model i pruža stotine preciznih tjelesnih mjera u svega nekoliko sekundi. Klijenti mogu vidjeti točne svoje mjere struka, bokova, grudi, bedara…”.

Uglavnom ono najbitnije jest da nema nikakvih priprema prije tog pregleda već samo staneš, zavrtiš se, brojiš do trideset i gledaš svijet oko sebe kako se vrti. A vrti se sporo, bez brige. Čak i presporo. U jednom trenutku mi je bilo i dosadno, ali cilj je biti miran i u istom položaju kako bi 3D skener odradio svoje. Pogledaj ovaj ogledni video primjerak kako se ne ponašati na Styku.

A video posted by Dean Pelic (@deanpelic) on

Pa eto ako želiš znati točne mjere svojeg tijela, koliki ti je biceps, opseg struka i koja ti je ruka/noga jača/veća… Styku sve pokaže. Još vidiš i sebe u 3D-u. Cool. Nakon što odradiš Styku ideš na Secu. Što je sad Seca pitaš se? Najbolja prijateljica od Styku-a. Seca stoji odmah pored Styku kod Petre. Ali o Seci nešto više u nekom od sljedećih postova.

Više o Styku na: http://www.poliklinikabagatin.hr/Kozmetologija/Konzultacije/Styku-3D-skeniranje-obujma-tijela

Sretna rotacija svima!

 

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Privacy Policy