Njegova strana priče Tebi. His side of the story: To You

Njegova strana priče Tebi front

(EN/HR)

What started out as a weekly column on one of the most popular daily news magazines in Croatia, quickly became one of the best selling books last year in just a few days after it’s release. For two years, Dean was writing a popular column called “His Side Of The Story” in which he was writing about his life, his career, but mostly about relationships, love and similar subjects. The column proved to be very popular among the readers. The numbers were showing tens of thousands of  readers every week. After it’s successful two years, Dean decided to finish the column the best way he could; the way that he knew that the readers wanted him to – with a book release of their favorite columns.

“His side of the story:  To You” was released on the 9th of November in 2015 and in the first few days of pre-order it broke the record previously held by the highly acclaimed book Grey. The first week of the book release secured the book’s No.1 spot of the best selling books and it stayed there for more than a month. After few weeks in the Top 10, it came back to the No.1 spot again this January, in 2016. The highly anticipated book signing was held a few days after it’s release and brought together hundreds of fans waiting in line to get their book signed . “His side of story: To You” amazed the readers countrywide. Mostly women as Dean was often referring to them in his columns. His stories give hope, his way of thinking makes you think, his look on love shows that true gentlemen still exist. Today, only a few months after it’s original release, the second edition of the book is in plans. Along with an English translation. “His side of story: To You” goes with a tagline, one of the Dean’s well known quotes that says: “Fall in love with a soul. Anyone can have a body”. Second edition of the book, released in 2017., broke previously made record in pre-order by selling more than 700 copies in just 24 hours. In 2018. it was announced that more than 10 000 copies of the book has been sold.


“..Krajem 2015. godine Dean izdaje dugoočekivanu knjigu “Njegova strana priče Tebi” koja i prije samog izlaska ruši rekord najprodavanije knjige u pretprodaji, Grey. Nekoliko tjedana kasnije, knjiga dobiva status bestsellera, a mjesecima nakon, knjiga i dalje čvrsto stoji na prvoj poziciji najprodavanijih knjiga i dalje oduševljavajući čitatelje diljem Hrvatske ali i regije. Drugo izdanje knjige, objavljeno 2017. godine, ruši prethodno postavljen rekord u pretprodaji, s prodanih više od 700 primjeraka u samo 24 sata. Potražnja za knjigom je tolika da se, i prije no što je knjiga stigla na police, već ide u novi tisak. 2018. godine objavljeno je da je knjiga prodana u više od 10 000 primjeraka.”

Ako kroz tjedne kolumne Deana Pelića još niste otkrili koja je Deanova strana priče, vrijeme je da saznate. Njegova strana priče dirnut će i Tebe. I to kroz knjigu. Naime, naš poznati maneken, kolumnist i TV voditelj, Dean Pelić, odlučio je ukoričiti izabrane kolumne i objaviti ih u knjizi “Njegova strana priče Tebi”.
Ovo zanimljivo štivo u izdanju Menarta potaknut će sve čitatelje na neka nova razmišljanja, probuditi neke nove nade i uvesti ih u svijet još uvijek postojećih džentlmena. Među tisućama obožavateljica, ali i obožavatelja su i poznate hrvatske dame koje je Njegova strana priče jednostavno oduševila:

“U vremenu kada je potražnja za onim što je očima vidljivo glasnija nego ikada prije, pogled mi je jednom pao na kolumne Deana Pelića. Romantično. Ljubavno. Čeznutljivo. Banalno? Nikako! Veliki lajk za svaku dušu koja traga i čezne za onim što je očima nevidljivo, a samo je srcu poznato.”, Nina Badrić

“Vjerujem da će ovo štivo rado čitati žene – napokon netko tko ih jako razumije, kao melem na ranu. No nadasve bi bilo korisno, i to jako preporučam, da Njegovu stranu priče pažljivo čitaju muškarci! Jer upravo tako bi trebalo razumjeti nju iz njegove perspektive.”, Tončica Čeljuska

“Njegova strana, druga strana, protivnička strana, neprijateljska strana? No, nije baš tako bilo! I on je za miroljubivu koegzistenciju. I on bi volio da je život cvjetna livada. Svoja promišljanja, iskustva, dvojbe hrabro dijeli s jednima i drugima. I navija za sebe i nas.”, Daniela Trbović

Riječi Nine, Tončice i Daniele ujedno otkrivaju bit kolumni “Njegova strane priče” koje tjedno broje više od 20 tisuća čitatelja! Uz izbor hvaljenih kolumni, Dean je svojoj publici pripremio i iznenađenje – u knjizi će objaviti novu, još neobjavljenu kolumnu kao i pjesmu iz još neobjavljene zbirke pjesama!

Njegova strana priče Tebi back

DRUGO IZDANJE – Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Inozemstvo

Njegova strana priče Tebi nakon gotovo godinu dana otkako je rasprodana ponovno izlazi i to pred Valentinovo. U istom obliku, istih tekstova, izdanje je jednako kao i prvo uz neke minimalne promjene. Knjiga će se u redovnoj prodaji naći 11.2.2017.

U pretprodaji ovog drugog izdanja knjige u HR, prodano je rekordnih više od 700 primjeraka u samo 24h. A potražnja za knjigom je tolika da se, i prije no što je knjiga stigla na police, već ide u novi tisak.

Želite li knjigu s potpisom autora, scrollajte još dole.

HRVATSKA

KAKO NARUČITI KNJIGU U HR?

Najjednostavniji način je putem webshopa izdavača – Menart.

Link na knjigu u webshopu: https://www.menartshop.hr/hr/knjige/6088891-dean-pelic-njegova-strana-price-tebi-d-pelic/

Načini plaćanja

Pouzećem (gotovina kod preuzimanja pošiljke), uplata internet bankarstvom, karticama.

GDJE KUPITI KNJIGU U HRVATSKOJ?

Knjigu je moguće kupiti u Tisak media dućanima te knjižarama Znanje, Hoću knjigu, Školska knjiga,  Menart multimedijalnoj knjižari (Avenue Mall, Zagreb) i Istarskim knjižarama.

BOSNA I HERCEGOVINA

KAKO NARUČITI KNJIGU U BiH?

Putem e-mail adrese navedene dolje. Cijena knjige je 26 KM + 5 KM za poštarinu (PDV uključen u cijenu). Moguće je naručiti više primjeraka. Plaćanje je pouzećem (znači plaćate tek kada vam stigne knjiga na adresu). Knjiga se šalje iz Sarajeva.

Isključivo na e-mail adresu prodaja@tropik.ba

U mailu je potrebno navesti:

Ime i prezime:

E-mail adresa:

Broj mobitela ili fiksnog telefona:

Adresa za dostavu knjige:

Količina knjiga koje naručujete:

Provjerite sve podatke i da li ste upisali sve što se traži. Nema automatskog odgovora, već kada narudžba krene u proces, bit će te kontaktirani putem e-maila ili telefona koji ste ostavili u mejlu. I to je to. Sljedeće je čekati da knjiga stigne na Vašu adresu. I naravno, s obzirom na potražnju i broj narudžbi, ovisit će i daljnji plasman knjige na tržište BiH.

GDJE KUPITI KNJIGU U BiH?

MyGift prodavnica u BBI centru, -1 etaža/sprat
Trg Djece Sarajeva 1, 71000 Sarajevo

Facebook stranica: https://www.facebook.com/Tropikgameshop

SRBIJA

KAKO NARUČITI KNJIGU U SRBIJI?

Jedini način za sada je putem e-mail adrese navedene dolje. Cijena knjige je 1700,00 din. Poštarina je uključena u cijenu. Moguće je naručiti više primjeraka. Plaćanje je pouzećem (znači plaćate tek kada vam stigne knjiga na adresu). Knjiga se šalje iz Beograda.

Isključivo na e-mail adresu narucujem@menart.rs

U mailu je potrebno navesti:

Ime i prezime:

E-mail adresa:

Broj mobitela ili fiksnog telefona:

Adresa za dostavu knjige:

Količina knjiga koje naručujete:

Provjerite sve podatke i da li ste upisali sve što se traži. Nakon zaprimanja narudžbe stići će vam automatski odgovor da je narudžba zaprimljena, pa provjerite kroz par minuta da li vam je stigao mejl. Jednako tako nakon automatskog mejla, dobit će te još jedan mejl gdje će te moći potvrditi svoju narudžbu i gdje će Vas obavijestiti o slanju knjige. I to je to. Sljedeće je čekati da knjiga stigne na Vašu adresu. I naravno, s obzirom na potražnju i broj narudžbi, ovisit će i daljnji plasman knjige na tržište Srbije.

OSTALE ZEMLJE – INOZEMSTVO

Za sve vas koji knjigu želite naručiti iz ostalih zemalja koje nisu navedene gore odnosno Inozemstva (Europa i Svijet), javite se na tebi@deanpelic.com za upute kako naručiti knjigu.

KNJIGA S POTPISOM AUTORA

Želite li knjigu s potpisom autora, javiti se na tebi@deanpelic.com za upute kako naručiti knjigu. Knjiga se šalje iz Hrvatske i poštarina se dodatno naplaćuje ovisno o zemlji u koju se šalje. Broj primjeraka je limitiran.

Njegova strana priče Tebi otkako je izašla niže rekorde. Evo koji su neki od uspjeha koje je postigla u vrlo kratkom vremenu:

▪️U samo nekoliko dana pretprodaje, prodano je više od 400 primjeraka što je srušilo rekord koji je do tada držala knjiga Grey

▪️Najprodavaniji pretprodajni naslov godine, i drugi najprodavaniji pretprodajni naslov ikad

▪️Potpisivanje na Interliberu nekoliko dana kasnije; više od stotinu čitatelja došlo je na potpisivanje

▪️Gotovo dvije tisuće primjeraka prodano je u sljedeća tri tjedna

▪️Tri tisuće primjeraka prodano je do proljeća; manje od šest mjeseci

▪️Potpisivanje knjige za Valentinovo

▪️Knjiga se vodi kao bestseller

▪️Tri mjeseca na broju jedan naprodavanijih knjiga; od trenutka izlaska ne izlazi s ljestvice top 10 najprodavanijih

▪️Knjiga se čita u cijelom svijetu: Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Slovenija, Austrija, Njemačka, Francuska, Velika Britanija, Švedska, Danska, Italija, Irska, Španjolska, Turska, Kina, Australija, Tajland, UAE, USA, Kanada

▪️Instagram Hashtagovi #deanpelic #njegovastranaprice #njegovastranapricetebi sadrze nekoliko tisuca slika citata iz knjige

▪️Od proljeća 2016, knjige više nema nigdje u prodaji. Drugo izdanje izlazi u Veljači 2017.

▪️U pretprodaji drugog izdanja knjige prodano je više od 700 primjeraka u samo 24h čime je srušen rekord koji je knjiga Njegova strana priče Tebi postavila samo dvije godine ranije s pretprodajom prvog izdanja

Uživajte u knjizi i ne zaboravite podijeliti sliku omiljenog dijela teksta, citata, knjige ili vas kako ju čitate, što god, na Instagram pod hashtag #deanpelic #njegovastranaprice #njegovastranapricetebi

Čitamo se i dalje u novim tekstovima na ovom blogu. Imate i pretplatu (subscribe) na blog skroz dolje ukoliko želite da prvi dobijete tekst na mejl.

Knjiga Njegova strana priče Tebi napisana je jednoj djevojci, ali pretočena u tekst na način da se svaka djevojka može u njoj pronaći.

Hvala Vam što ste dio te priče.

Dean