Pravila privatnosti | Privacy policy

HR / ENG

PRAVILA PRIVATNOSTI

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Čuvanje privatnosti osobnih podataka

DE:VERSU, u daljnjem tekstu Prodavatelj, koristi razne tržišno dostupne mjere i alate kako bi zaštitio vaše osobne podatke. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta ne može biti u potpunosti siguran. Iz navedenog razloga Prodavatelj ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na deanpelic.com stranicu te nije odgovorna za eventualnu zlouporabu od treće strane koja takve informacije primi.

Svaka osoba koja je dala pristanak o prikupljanju i obradi podataka može bez obrazloženja povući svoj pristanak. U tom slučaju prestaje svako daljnje prikupljanje podataka, prestaje članstvo na stranici i nastupaju sve eventualne obveze nastale za vrijeme trajanja članstva.

Prodavatelj se obvezuje čuvati privatnost osobnih podataka svih registriranih Korisnika deanpelic.com stranica, te će s istima postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, odnosno drugim primjenjivim propisima. Pod registriranim korisnicima smatraju se korisnici koji su upisali svoje osobne podatke prilikom narudžbe proizvoda, unijeli svoje osobne podatke prilikom pristanka na primanje newslettera ili upisali svoje osobne podakte prilikom uporabe Kontakt forme za slanje upita. Registracija kao registriranje osobnog profila prilikom kupnje ili prilikom bilo koje druge radnje na web stranici ne postoji te je svako unošenje osobnih podataka korisnika, kupaca i posjetitelja stranice, dobrovoljno.

U slučaju pristanka na davanje osobnih podataka, smatrat će se da je Korisnik pristao na uvjete korištenja osobnih podataka predviđene ovim Općim uvjetima, a temeljem kojih se Prodavatelju daje pravo da prikuplja, koristi, obrađuje i prenosi osobne podatke potrebne za korištenje web stranica sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.

Prodavatelj će podatke o Korisnicima prikupljati radi:

  • Potrebe što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga Prodavatelja koji za rezultat imaju povećanje zadovoljstva korisnika;
  • Kontaktiranja Korisnika pismenim putem, telefonski, SMS-om i/ili elektroničkom poštom vezano uz njihovu narudžbu proizvoda te ukoliko su se prijavili na Newsletter, obavještavanja o pogodnostima i novinama u ponudi odnosno sadržaja na web stranici;
  • Kontaktiranja odnosno odgovaranja e-mailom na upit postavljen putem Kontakt forme
  • Davanja podataka trećim osobama (npr. dostavnoj službi) potrebnim za izvršenje gore navedenih svrha

Prodavatelj će čuvati osobne podatke onoliko koliko je to potrebno za svrhe predviđene ovim Općim uvjetima. Nakon isteka tog vremena osobni podaci će se uništiti, izbrisati ili učiniti anonimnima na način koji osigurava da se zadrži sigurnost osobnih podataka.

Prodavatelj neće razotkriti osobne podatke Korisnika trećim osobama, osim u svrhu izvršavanja usluge, zaštite interesa korisnika i Prodavatelja te sprječavanja eventualnih zloporaba.

Prodavatelj će osigurati da se osobni podaci Korisnika drže na sigurnom mjestu (koje uključuje razumnu administrativnu, tehničku i fizičku zaštitu kako bi se onemogućilo neovlašteno korištenje, pristup, razotkrivanje, kopiranje ili izmjena osobnih podataka), kojem mogu pristupiti samo ovlaštene osobe Prodavatelja.

Prodavatelj se obvezuje Korisnicima omogućiti pristup njihovim osobnim podacima koje posjeduje kako bi osigurao da su osobni podaci točni, potpuni i ažurirani.

Ukoliko Korisnici zatraže korekciju ili brisanje njihovih osobnih podataka, Prodavatelj će takve podatke izmijeniti ili ukloniti. Odabirom brisanja osobnih podataka Korisnici pristaju na to da će im biti onemogućen pristup određenim sadržajima na web stranicama.

Prilikom davanja osobnih podataka, Korisnik jamči da su isti potpuni, istiniti, točni i ažurni.

 

Zaštita osobnih podataka i dostupnost trećim osobama

Osobni podaci Korisnika štite se sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, te ih Prodavatelj neće ni na koji način učiniti dostupnim trećima. Potrebne osobne podatke prosljeđujemo isključivo poslovnim partnerima za realizaciju isporuke Vaše narudžbe ili za potrebe adresiranja tiskanih reklamnih materijala. Kupac ima pravo zatražiti ispravak, izmjenu ili nadopunu netočnih, nepotpunih ili neažuriranih podataka te se za sva pitanja u svezi zaštite osobnih podataka može obratiti na info@deanpelic.com.

Prodavatelj ne bilježi niti ne pohranjuje transakcijske podatke Korisnika potrebne za plaćanje putem kartica. Prodavatelj za naplatu kreditnih kartica koristi usluge treće strane (PayPal) koja enkripcijom štiti vaše podatke.

 

Stavljanje podataka korisnika na raspolaganje trećim osobama

Prodavatelj jamči da e-mail adresu i ostale podatke Korisnika neće stavljati trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez njegovog pristanka. Od navedenog se izuzima dostavna služba, ovlaštene službe izvršne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga, u svrhu izvršavanja usluge, zaštite interesa korisnika i Prodavatelja te sprječavanja eventualnih zloporaba.

 

Otklanjanje pogrešaka

Prodavatelj ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite podataka Korisnika, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ukoliko je to moguće, čim prije.

 

Prijava pogrešaka

Prodavatelj ne može garantirati da će podaci na Internet stranici biti bez pogrešaka. Ako dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite na e-mail adresu info@deanpelic.com, kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.

 

Cookies

Deanpelic.com internetska stranica koristi kolačiće kako bi Vam se osiguralo bolje i jednostavnije korisničko iskustvo.

Naša web stranica koristi se kolačićima (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i spremanje podataka o vašim narudžbama. Nastavkom pregleda web stranice deanpelic.com suglasni ste s korištenjem kolačića.

Što je kolačić (cookie)?

Kolačić je informacija spremljena na osobno računalo u trenutku pregledavanja internetske stranice koju ste posjetili. Kolačići omogućuju jednostavnije korištenje budući da spremaju Vaše postavke za internetsku stranicu (jezik ili adresa) te ih pri ponovnom pokretanju iste iznova aktiviraju. Na taj način informacije su prilagođene Vašim potrebama i uobičajenim načinima korištenja.

Od jednostavnih informacija o postavkama, kolačići mogu spremiti i velik broj osobnih informacija (ime, e-mail adresa) za koje Vi u potpunosti morate dati pristup. Ako im Vi to niste omogućili, kolačići ne mogu pristupiti datotekama na Vašem računalu. Aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive, međutim možete u postavkama izabranog internetskog preglednika odabrati mogućnost odobravanja/odbijanja zahtjeva za spremanje kolačića, brisanje spremljenih kolačića i druge aktivnosti vezane uz korištenje kolačića.

Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo da ih onemogućite putem individualnih opcija, prateći upute ovisno o vašem pregledniku/pretraživaču (kako se kolačići s ove web stranice ne bi mogli poslati na vaš uređaj): Chrome; Firefox; Internet Explorer; Microsoft Edge; Opera; Apple uređaji.

Google Chrome
 Mozilla Firefox
 Microsoft Internet Explorer
 Microsoft Edge
 Opera
 Safari – iOS / Mac

 

Evo popisa kolačića koje koristimo. Ovdje smo ih naveli kako biste mogli odabrati želite li isključiti kolačiće ili ne.

Kolačići Opis Trajanje Vrsta
PH_HPXY_CHECK Ovaj kolačić koristi se za spremanje podataka o trenutnoj sesiji. Potreban
tk_or Ovaj kolačić postavlja JetPack dodatak na web stranice koje koriste WooCommerce. Ovo je referentni kolačić koji se koristi za analizu preporučljivog ponašanja za Jetpack 4 godine Analitika
tk_r3d Kolačić instalira JetPack. Koristi se za interne internetske podatke korisnika radi poboljšanja korisničkog iskustva. 3 dana Analitika
tk_lr Ovaj kolačić postavlja JetPack dodatak na web stranice koje koriste WooCommerce. Ovo je referentni kolačić koji se koristi za analizu preporučenog ponašanja za Jetpack. 11 mjeseci Analitika
cookielawinfo-checkbox-non-necessary Ovaj kolačić postavlja dodatak GDPR Cookie Consent. Kolačići koriste se za pohranu korisničke suglasnosti za kolačiće u kategoriju “Nepotrebno” 11 mjeseci Potrebno
_ga Ovaj kolačić instalirao je Google Analytics. Kolačić koristi se za izračunavanje podataka o posjetiteljima, sesiji, kampanji i praćenje korištenja web mjesta za izvješće o analitičkoj web lokaciji. Kolačići pohranjuju podatke anonimno i dodjeljuju nasumično generirani broj za prepoznavanje jedinstvenih posjetitelja. 2 godine Analitika
_gid Ovaj kolačić instalirao je Google Analytics. Kolačić koristi se za pohranu podataka o tome kako posjetitelji koriste web mjesto i pomaže u kreiranju analitičkog izvještaja o tome kako radi web mjesto. Prikupljeni podaci, uključujući broj posjetitelja, izvor odakle dolaze i stranice su postojali u anonimnom obliku. 1 dan Analitika
_gat Google Universal Analytics ove kolačiće instalirao je za umanjivanje zahtjeva za ograničavanje prikupljanja podataka na web lokacijama s velikim prometom. 1 minuta Izvršenje

 

Što su privremeni kolačići?
Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internetskog preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke, poput stavki u košarici za kupnju.

 

Što su stalni kolačići?
Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja internetskog preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su korisničko ime za prijavu i zaporka, tako da se ne moraš prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu. Stalni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, a neki čak i godinama.

 

Što su kolačići od prve strane?
Kolačići prve strane dolaze s web-mjesta koje gledaš, a mogu biti privremeni ili stalni. Pomoću njih web-mjesta mogu pohraniti podatke koje će ponovo koristiti prilikom sljedećeg posjeta tom web-mjestu.

 

Što su kolačići treće strane?
Kolačići treće strane dolaze sa sadržaja drugih web-mjesta, na primjer reklame, koje se nalaze na web-mjestu koje trenutno gledaš. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje interneta u marketinške svrhe.

 

Dodatne informacija oko isključivanja kolačića

Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Moguće je više o tome informirati se na sljedećim poveznicama:

 

Izjava o povjerljivosti

Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze na Internet stranici deanpelic.com i koje su korištenjem te stranice prikupljene i pohranjene u bazama podataka. Pružatelj usluga Internetske stranice deanpelic.com pridržava se zakonskih propisa s ciljem zaštite privatnosti korisnika.

Svi podaci o korisnicima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Upućuju se Krajnji korisnici da pažljivo pročitaju ovu izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom naše internetske stranice, Krajnji korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe deanpelic.com internetske stranice.

Ako se Krajnji korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo Krajnjeg korisnika da napusti internetsku stranicu te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu deanpelic.com.

Sve naprijed navedene obavijesti, tj. one koje su sukladno Zakonu o zaštiti potrošača neophodne, nalaze se u ovim Općim uvjetima.

Pitanja i kontaktne informacije

Ako želite: pristupiti, ispraviti, izmijeniti ili izbrisati sve osobne podatke koje imamo o vama, prijaviti pritužbu ili jednostavno zatražiti dodatne informacije, obratite se našem službeniku za poštivanje privatnosti na e-mail: info@deanpelic.com.

GDPR IZJAVA O PRIVATNOSTI

Izjava o privatnosti

Ova izjava kreirana je sa svrhom informiranja korisnika web stranice o načinima skupljanja i obrade osobnih podataka na deanpelic.com te kako bismo obavijestili korisnike o načinu na koji brinemo o njihovoj privatnosti.

Molimo Vas da ovu Izjavu pročitate pažljivo kako biste saznali kako skupljamo, obrađujemo, štitimo ili na bilo koji drugi način koristimo vaše osobne podatke.

 

Prikupljanje podataka

Osobni podatak jest svaki podatak koji se odnosi na pojedinca čiji je identitet poznat ili se može utvrditi. Pojedinac čiji se identitet može utvrditi jest osoba koja se može identificirati izravno ili neizravno, osobito uz pomoć identifikatora kao što su ime, identifikacijski broj, podaci o lokaciji, mrežni identifikator ili uz pomoć jednog ili više čimbenika svojstvenih za fizički, fiziološki, genetski, mentalni, ekonomski, kulturni ili socijalni identitet tog pojedinca.

Vaše osobne podatke prikupljamo samo kada nam svojom voljom date takve informacije. Podatke o Vama prikupljamo kada ispunite registracijski obrazac ili prilikom prijave na newsletter.

Trebali biste imati na umu da se neosobne informacije i podaci mogu automatski prikupljati putem naših Internet servera ili korištenjem „kolačića“.

Primjeri informacija o Vašem korištenju stranice uključuju: najposjećenije i najgledanije podstranice i poveznice na našoj web stranici, broj ispunjenih obrazaca, vrijeme provedeno na stranici, najpopularnije ključne riječi koji korisnike vode do naše stranice, vaša IP adresa, informacije koje se skupljaju putem kolačića, podaci vašeg uređaja poput postavki hardwarea, sistemske aktivnosti, vrste pretraživača itd.

 

Obrada podataka

Podatke dobivene o vama koristimo u jednu ili više navedenih svrha:

  • Radi personalizacije Vašeg korisničkog iskustva (prikupljene informacije nam pomažu da bolje odgovorimo na Vaše individualne potrebe);
  • Radi poboljšanja naše web stranice (trajno nastojimo poboljšati ponudu naše web stranice na temelju povratnih informacija koje dobivamo od naših posjetitelja);
  • Radi uspostave primarnog kanala komunikacije s vama;
  • Radi povremenog slanja e-poruka (koje se tiču povremenog primanja vijesti (ako to želite), ažuriranja, informacija o sličnim proizvodima ili uslugama, itd.)
  • Poveznice s trećim stranama (web shop prodaja i logistika u DE:VERSU., kurirska služba za dostavu narudžbi i sl.)

 

Na našoj web stranici ne nudimo niti pružamo usluge ili proizvode trećih strana.

 

Uporaba kolačića

Kako biste saznali kako koristimo kolačiće, pročitajte našu politiku o kolačićima gore pod “Cookies”.

 

Zaštita vaših podataka

Za zaštitu osobnih podataka koje šaljete preko ove web stranice, koristimo fizičke, tehničke i organizacijske mjere sigurnosti. Neprestano nadograđujemo i testiramo našu sigurnosnu tehnologiju. Ograničavamo pristup Vašim osobnim podacima samo onim zaposlenicima koji trebaju znati te informacije kako bi Vam pružili naše usluge ili neke pogodnosti. Osim toga, educiramo naše zaposlenike o važnosti povjerljivosti podataka te čuvanju privatnosti i zaštiti Vaših podataka.

 

Pohrana i rok čuvanja podataka

Vaše osobne podatke čuvamo i štitimo za vrijeme trajanja Vašeg poslovnog odnosa s nama. Osobne podatke koje ste nam dali u poslovne ili kontaktne svrhe redovito brišemo nakon 12 mjeseci od dana kad ste nam dali te podatke. Osobne podatke koje ste nam dali putem Kontakt forme čuvamo i štitimo za vrijeme trajanja Vašeg poslovnog odnosa s nama te ih ne koristimo u marketinške svrhe.

 

Prava pojedinaca

Ako želite znati posjedujemo li i obrađujemo Vaše osobne podatke, ili ako želite pristupiti osobnim podacima koje imamo o vama, molimo Vas da nas kontaktirate na info@deanpelic.com.

Također možete zahtijevati informacije o: svrsi obrade podataka, kategorijama osobnih podataka pod obradom; tko je još izvan naše tvrtke primio Vaše osobne podatke od nas; koji je izvor osobnih podataka (ako ih niste izravno dali nama); i kako dugo ćemo čuvati podatke. Imate pravo na ispravak osobnih podataka koje posjedujemo ako su oni netočni. Također možete, uz određene iznimke, zatražiti da izbrišemo Vaše podatke ili prestanemo s njihovom obradom. Možete tražiti da prestanemo koristiti Vaše osobne podatke u svrhe izravnog marketinga. U mnogim državama imate pravo poslati pritužbu nadležnom tijelu za zaštitu podataka ako niste zadovoljni načinom kako postupamo s Vašim osobnim podacima. Ako je tehnički izvedivo, mi ćemo Vam na temelju Vašeg zahtjeva poslati Vaše osobne podatke ili ih prenijeti izravno na drugog voditelja obrade.

Ako nam podnesete zahtjev za slanje Vaših osobnih podataka na info@deanpelic.com, udovoljit ćemo tom zahtjevu besplatno. Ako ne možemo udovoljiti Vašem zahtjevu u razumnom roku, obavijestit ćemo Vas o datumu kada ćemo udovoljiti zahtjevu. Ako iz nekog razlog na možemo ispuniti Vaš zahtjev, poslat ćemo Vam objašnjenje o tome zašto nismo udovoljili Vašem zahtjevu.

 

Obavješćivanje o povredi osobnih podataka

U slučaju povrede osobnih podataka obavijestit ćemo Vas i nadležno nadzorno tijelo porukom e-pošte u roku 72 sata o razmjerima povrede, obuhvaćenim podacima, možebitnom utjecaju na naše usluge i našim planiranim mjerama za osiguranje podataka i ograničenje bilo kakvih štetnih učinaka po pojedince.

Obavijest o povredi Vam nećemo poslati u slučaju:

  • Ako postoje tehničke i organizacijske mjere zaštite (poput enkripcije) koje su primijenjene na osobne podatke pogođene povredom osobnih podataka, koje te podatke čine nerazumljivim bilo kojoj osobi koja im nije ovlaštena pristupiti;
  • Ako smo poduzeli naknadne mjere kojima se osigurava da više nije vjerojatno da će doći do visokog rizika za prava i slobode pojedinaca;
  • Ako bi to iziskivalo nerazmjeran napor (u tom slučaju ćemo Vas obavijestiti putem sredstava javnog obavješćivanja ili slične jednako djelotvorne mjere).

 

Povreda osobnih podataka znači povredu sigurnosti koja vodi do nenamjernog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neautoriziranog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, čuvaju i obrađuju u vezi s nuđenjem naših usluga.

 

Vaša privola

Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti.

 

Promjene naše politike privatnosti

U slučaju promjena naše politike privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmjene politike privatnosti dolje kako slijedi.

Ova politika privatnosti je zadnji put izmijenjena 13. 2. 2020. godine.

 

Pravo na pritužbu nadležnom tijelu

U bilo kojem trenutku možete poslati pritužbu nadzornom tijelu u vezi našeg skupljanja i obrade Vaših osobnih podataka. U Republici Hrvatskoj pritužbu možete podnijeti Agenciji za zaštitu osobnih podatka (AZOP).

 

 

PRIVACY POLICY

Statement on protection and collection of personal data

Protecting the privacy of personal information

DE: VERSU, hereinafter referred to as the Seller, uses various commercially available measures and tools to protect your personal information. Unfortunately, no data transmission over the Internet can be completely secure. For this reason, the Seller cannot guarantee the protection of any information transferred to the deanpelic.com site and is not responsible for any misuse by a third party who receives such information.

Any person who has given consent to the collection and processing of data may withdraw his or her consent without explanation. In this case, all further data collection ceases, membership on the site ceases and all possible obligations arising during the membership.

The Seller undertakes to protect the privacy of personal data of all registered Users of the deanpelic.com site, and will handle them in accordance with the Personal Data Protection Act, or other applicable regulations. Registered users are considered to be users who entered their personal data when ordering the product, entered their personal data when agreeing to receive the newsletter or entered their personal data when using the Contact form to send an inquiry. Registration as the registration of a personal profile at the time of purchase or any other action on the website does not exist and any entry of personal data of users, customers and visitors to the site is voluntary.

In case of consent to the provision of personal data, the User will be deemed to have agreed to the terms of use of personal data provided by these General Terms and Conditions, based on which the Seller has the right to collect, use, process and transmit personal data. on the protection of personal data.

The Seller will collect data on Users for:

  • The need for better insight and understanding of individual needs and requirements of users as well as the development of opportunities for the best possible provision of all services of the Seller, which results in increased customer satisfaction;
  • Contacting the User in writing, by telephone, SMS and / or e-mail regarding their order of products and if they have subscribed to the Newsletter, notifications about benefits and news in the offer or content on the website;
  • Contacting that means replying by e-mail to a request made via the Contact form
  • Providing information to third parties (eg delivery service) necessary to perform the above purposes

The Seller will keep personal data as long as necessary for the purposes provided for in these General Terms and Conditions. Upon expiration of that time, personal data will be destroyed, deleted or made anonymous in a manner that ensures that the security of personal data is maintained.

The Seller will not disclose the User’s personal data to third parties, except for the purpose of performing the service, protecting the interests of the User and the Seller and preventing possible misuse.

The Seller shall ensure that the User’s personal data is kept in a secure place (which includes reasonable administrative, technical and physical protection to prevent unauthorized use, access, disclosure, copying or alteration of personal data), which can only be accessed by the Seller’s authorized persons.

Seller undertakes to provide Users with access to their personal data in its possession to ensure that personal data is accurate, complete and up to date.

If the Users request the correction or deletion of their personal data, the Seller will change or remove such data. By choosing to delete personal data, users agree that they will be denied access to certain content on the website.

When providing personal data, the User guarantees that they are complete, true, accurate and up to date.

 

Protection of personal data and availability to third parties

The User’s personal data is protected in accordance with the Personal Data Protection Act, and the Seller will not make it available to third parties in any way. We forward the necessary personal data exclusively to business partners for the realization of the delivery of your order or for the purpose of addressing printed advertising materials. The customer has the right to request the correction, amendment or supplementation of inaccurate, incomplete or out-of-date data and for all questions regarding the protection of personal data can contact info@deanpelic.com.

The Seller does not record or store the transaction data of the User required for payment by cards. To charge credit cards, the seller uses the services of a third party (PayPal), which encrypts your data.

 

Making user data available to third parties

The Seller guarantees that the e-mail address and other data of the User will not be made available to third legal and natural persons without his consent. The delivery service, authorized services of the executive power of the Republic of Croatia, is excluded from the above for the needs of investigative actions based on a valid court order, for the purpose of performing the service, protecting the interests of users and Sellers and preventing possible abuses.

 

Troubleshooting

The Seller is not responsible for accidental error or error due to force majeure or other objective circumstances that cause accidental violation of the guaranteed data protection of the User, but guarantees that the error will be eliminated, as soon as possible.

 

Report errors

The seller cannot guarantee that the information on the website will be error-free. If an error occurs, please report it to info@deanpelic.com, so that we can correct it as soon as possible.

 

Cookies

The Deanpelic.com website uses cookies to provide you with a better and easier user experience.

Our website uses cookies to provide a better user experience, functionality and storage of information about your orders. By continuing to browse the deanpelic.com website, you agree to the use of cookies.

What is a cookie?

A cookie is information stored on a personal computer at the time of browsing the website you have visited. Cookies are easier to use as they save your settings for a website (language or address) and reactivate them when you restart them. In this way, the information is tailored to your needs and common uses.

From simple settings information, cookies can also store a large amount of personal information (name, email address) to which you must give full access. If you have not enabled them, cookies cannot access the files on your computer. Cookie saving and sending activities are not visible to you, however you can select the option to approve / reject requests to save cookies, delete saved cookies and other activities related to the use of cookies in the settings of the selected Internet browser.

If you do not agree to the use of these cookies, please disable them through individual options, following the instructions depending on your browser / browser (so that cookies from this website cannot be sent to your device): Chrome; Firefox; Internet Explorer; Microsoft Edge; Opera; Apple devices.

Google Chrome
Mozilla Firefox
Microsoft Internet Explorer
Microsoft Edge
Opera
Safari – iOS / Mac

 

Here is a list of cookies we use. We’ve listed them here so you can choose whether you want to turn off cookies or not.

Cookies / Description / Duration / Type

PH_HPXY_CHECK This cookie is used to save information about the current session.
Required

tk_or / This cookie places a JetPack plugin on websites that use WooCommerce. This is a reference cookie used to analyze recommended behavior for Jetpack. / 4 Years / Analytics

tk_r3d / Cookie installs JetPack. Used for internal Internet user data to improve the user experience. / 3 days / Analytics

tk_lr / This cookie places a JetPack plugin on websites that use WooCommerce. This is a reference cookie used to analyze the recommended behavior for Jetpack. / 11 months / Analytics

cookielawinfo-checkbox-non-necessary / This cookie sets the GDPR Cookie Consent plugin. Cookies are used to store user consent for cookies in the “Unnecessary” category. / 11 months / Required

_ga / This cookie was installed by Google Analytics. The cookie is used to calculate visitor, session, campaign, and site usage data for an analytics report. Cookies store data anonymously and assign a randomly generated number to identify unique visitors. / 2 years / Analytics

_gid / This cookie was installed by Google Analytics. A cookie is used to store information about how visitors use the website and helps to create an analytical report on how the website works. The data collected, including the number of visitors, the source they came from, and the pages existed in anonymous form. / 1 day / Analytics

_gat / Google Universal Analytics has installed these cookies to reduce the requirement to restrict data collection on high-traffic sites. / 1 minute / Execution

What are temporary cookies?
Temporary cookies or session cookies are removed from your computer when you close your Internet browser. They use them to store temporary information, such as items in the shopping cart.

 

What are persistent cookies?
Persistent or saved cookies remain on your computer after you close your Internet browser. With them, websites store information, such as a login username and password, so you don’t have to log in every time you visit a particular site. Persistent cookies will stay on your computer for days, months, and some even years.

 

What are first party cookies?
First-party cookies come from the website you are viewing, and can be temporary or permanent. With them, websites can store data that they will use again the next time they visit that website.

 

What are third-party cookies?
Third-party cookies come from the content of other websites, such as advertisements, that are located on the website you are currently viewing. With these cookies, websites can track the use of the Internet for marketing purposes.

 

Additional information about opting out of cookies

There are currently several websites to turn off the storage of cookies for different services. It is possible to find out more at the following links:

http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
http://www.aboutads.info/choices/

Confidentiality statement

This privacy statement applies to the confidentiality of information contained on the deanpelic.com website that has been collected and stored in databases using that site. The service provider of the deanpelic.com website complies with legal regulations in order to protect the privacy of users.

All user data is strictly kept and is available only to employees who need this data to do the job. All employees and business partners are responsible for respecting the principles of privacy protection.

End Users are instructed to read this privacy statement carefully. By accessing or using our website, the End User confirms that he has read, understood and agrees to all conditions of data confidentiality and ways of using the deanpelic.com website.

If End User does not agree with this Privacy Statement, we instruct End User to leave the Website and not access or use the deanpelic.com Website.

All the above information, ie those that are necessary in accordance with the Consumer Protection Act, are contained in these General Terms and Conditions.

Questions and contact information

If you wish to: access, correct, modify or delete any personal information we hold about you, report a complaint or simply request additional information, please contact our Privacy Officer by email: info@deanpelic.com.

 

GDPR PRIVACY STATEMENT

Privacy Statement

This statement was created for the purpose of informing users of the website about the ways of collecting and processing personal data on deanpelic.com and to inform users about the way we care about their privacy.

Please read this Statement carefully to find out how we collect, process, protect or otherwise use your personal information.

 

Data collection

Personal data is any data relating to an individual whose identity is known or can be established. An identifiable individual is a person who can be identified directly or indirectly, in particular by means of identifiers such as name, identification number, location data, network identifier or by one or more factors specific to the physical, physiological, genetic, mental , the economic, cultural or social identity of that individual.

We only collect your personal information when you voluntarily provide us with such information. We collect information about you when you fill out the registration form or when you sign up for the newsletter.

You should keep in mind that non-personal information and data may be collected automatically through our Internet servers or by using cookies.

Examples of information about your use of the site include: most visited and most viewed subpages and links on our website, number of completed forms, time spent on the page, most popular keywords leading users to our site, your IP address, information collected through cookies, data your device such as hardware settings, system activity, browser type, etc.

 

Data processing

We use the information obtained about you for one or more of the following purposes:

To personalize your user experience (collected information helps us to better respond to your individual needs);
To improve our website (we are constantly striving to improve the offer of our website based on the feedback we receive from our visitors);
To establish a primary channel of communication with you;
For occasional emails (occasional newsletters (if you wish), updates, information about similar products or services, etc.)
Links to third parties (web shop sales and logistics in DE: VERSU., Courier service for delivery of orders, etc.)

We do not offer or provide third party services or products on our website.

 

Use of cookies

To find out how we use cookies, read our cookie policy above under “Cookies”.

 

Protection of your data

To protect the personal information you submit through this website, we use physical, technical and organizational security measures. We are constantly upgrading and testing our security technology. We restrict access to your personal information only to those employees who need to know that information in order to provide you with our services or certain benefits. In addition, we educate our employees about the importance of data confidentiality and the protection of privacy and protection of your data.

 

Data storage and retention period

We keep and protect your personal information for the duration of your business relationship with us. We regularly delete personal data you provide to us for business or contact purposes after 12 months from the date when you gave us that information. We keep and protect the personal information you have provided to us via the Contact Form for the duration of your business relationship with us and we do not use them for marketing purposes.

 

The rights of individuals

If you would like to know if we own and process your personal information, or if you would like to access the personal information we hold about you, please contact us at info@deanpelic.com.

You may also request information on: the purpose of the data processing, the categories of personal data being processed; who else outside our company received your personal information from us; what is the source of personal data (if you have not provided it directly to us); and how long we will keep the data. You have the right to correct personal information we hold if it is inaccurate. You may also, with certain exceptions, request that we delete your information or stop processing it. You may request that we stop using your personal information for direct marketing purposes. In many countries, you have the right to file a complaint with the data protection authority if you are not satisfied with the way we treat your personal data. If technically feasible, we will send you your personal data or transfer it directly to another controller based on your request.

If you submit a request to us to send your personal data to info@deanpelic.com, we will comply with that request free of charge. If we are unable to comply with your request within a reasonable time, we will notify you of the date on which we will comply with the request. If for some reason we are unable to fulfill your request, we will send you an explanation as to why we did not comply with your request.

 

Notification of personal data breach

In the event of a personal data breach, we will notify you and the competent supervisory authority by e-mail within 72 hours of the extent of the breach, the data covered, the possible impact on our services and our planned data protection measures and limitation of any adverse effects on individuals.

We will not send you a notice of injury in the case of:

If there are technical and organizational safeguards (such as encryption) that have been applied to personal data affected by personal data breaches, which make that data incomprehensible to any person who is not authorized to access it;
If we have taken subsequent measures to ensure that there is no longer a high risk to the rights and freedoms of individuals;
If this would require a disproportionate effort (in which case we will notify you through the media or similar equally effective measures).

Violation of personal data means a breach of security that results in the unintentional or unlawful destruction, loss, alteration, unauthorized disclosure or access to personal data transmitted, stored and processed in connection with the provision of our services.

 

Your consent

By using this website, you consent to this privacy policy.

 

Changes to our privacy policy

In the event of a change to our privacy policy, we will notify you on this page and update the date of the privacy policy change below as follows.

This privacy policy was last amended on February 13, 2020.

 

The right to complain to the competent authority

You can send a complaint to the supervisory authority at any time regarding our collection and processing of your personal data. In the Republic of Croatia, you can submit a complaint to the Agency for Personal Data Protection (AZOP).

 

en_USEnglish